de bont Grondverzet

Loon en grondverzetbedrijf Jochem de Bont verhuurt graafmachines, shovels, mobiele kranen en rupskranen. Grondverzet in Brabant met een uitstekende service en meer dan 50 jaar ervaring.

Ga naar grondverzet

loonwerk & Landbouw

Voor agrarisch werk, zoals graslandvernieuwing, snijmaisteelt en slootonderhoud, verzorgt Loon en grondverzetbedrijf Jochem de Bont uw landbouwactiviteiten in Brabant en omstreken.

Ga naar loonwerk & landbouw

particulier grondverzet

Voor al het kleine grondverzet om het huis. Van voorbereiding tot het volledig uit handen nemen van het gehele project. Loon en grondverzetbedrijf Jochem de Bont levert kwaliteit voor een goede prijs.

Ga naar particulier grondverzet

De zomer is begonnen, alvast fijne vakantie!

jochem de bont

loon & grondverzetbedrijf

Loon en grondverzetbedrijf Jochem de Bont uit Raamsdonk is een klein bedrijf met veel expertise en overzicht. Zowel het reguliere grondverzet als het particuliere grondverzet wordt met een goede service en vakmanschap uitgevoerd en opgeleverd. Met onze graafmachines, shovels, rupskranen en mobiele kranen, voeren wij verschillende grondverzetwerkzaamheden uit. Onze landbouwactiviteiten bestaan voornamelijk uit gras hakselen, mais hakselen, gras inkuilen, mais inkuilen, slootonderhoud en bemesting.

Jochem de Bont Loon en grondverzetbedrijf
Jochem de Bont B.V.
Loon & Grondverzetbedrijf
Molenstraat 50, 4944 AD Raamsdonk
loonbedrijf@jochemdebont.nl
0162 522 660
06 55 370 116